Voegwerken

Voegwerken

Voegwerk is vakwerk. Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken verzorgt ambachtelijk voegwerk en het uithakken van voegen in Leiden en omgeving. Een voeg kan uw huis maken of breken. Het type en de kleur voeg bepaalt in grote mate het aanzicht van een gebouw. Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken verzorgt onder meer de volgende voegwerken:

  • Doorgestreken voeg
  • Kamborstelvoeg (plat-vol)
  • Knipvoeg (steekt uit de voeg)
  • Snijvoeg
  • Terugliggende voeg (verdiepte voeg)

Altijd deskundig advies

Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken heeft jarenlange ervaring met voegwerk en voegen uithakken. Wij adviseren u graag welke type voeg het beste bij de gevel past. Dit hangt onder meer af van de stijl van het huis en de kleur en het type gevelsteen.Informeer naar de prijzen van ons voegwerk: vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gevestigd in Katwijk en onze vakmensen verzorgen onder meer voegwerkzaamheden in Leiden, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, Valkenburg, Noordwijk en Voorhout.

Kies voor dé voegwerkspecialist

Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken is dé voegwerkspecialist van Leiden en omgeving. Wij verzorgen voegwerkzaamheden aan klanten in Leiden, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Valkenburg, Rijnsburg, Sassenheim, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Wassenaar en Voorhout.

Wij leveren hoge kwaliteit voegwerk voor lage prijzen.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over onze voegwerkzaamheden? Bel ons dan op telefoonnummer 06-29024843. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor om de situatie te bekijken en u te adviseren over de werkzaamheden. U kunt ook onze online offerte aanvragen of een e-mail sturen naar info@aadvandijkvoegwerken.nl.