Betonherstel

Betonherstel

Met Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken kiest u voor jarenlange ervaring op het gebied van beton renovatie. Wij zijn in staat om alle soorten betonconstructies te herstellen. Wij onderscheiden ons van andere beton renovatiebedrijven door onze betrokken medewerkers en onze uitstekende service. Vraag direct een offerte aan.

Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken is gevestigd in Katwijk en verzorgt onder meer beton herstel in Leiden, Wassenaar, Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Warmond, Noordwijk en Voorhout.

Voor alle soorten schades

Onze vakmensen verzorgen beton herstel voor alle soorten beschadigingen. Vaak wordt schade aan betonconstructies veroorzaakt door corrosie van de betonwapening: dit leidt tot scheurvorming en stukken beton die van de wapening worden gedrukt. Schade aan beton kan ook veroorzaakt worden door een aanrijding, verroest ijzer in bet beton, inmenging van schadelijke stoffen in de betonmortel of uitvoeringsfouten tijdens de bouw.

Altijd een oplossing in huis

Bij alle soorten schade aan beton geldt dat deze op den duur ernstige vormen kan aannemen. Alle beton renovatiebedrijven zullen u er op wijzen dat een tijdige beton renovatie van groot belang is. Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken past diverse methodes voor beton herstel toe..Wat de schade ook is: wij bieden onze klanten altijd een vakkundige beton renovatie voor een bijzonder scherpe prijs.

Uitgebreide klantenkring

Wanneer u kiest voor Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken, dan kiest u voor kwaliteit. Niet voor niets beschikken wij over een uitgebreide trouwe klantenkring. Wij verzorgen beton herstel voor aannemersbedrijven, architecten, woningbouwverenigingen, makelaars, verenigingen van eigenaren, VVE-beheerders en particulieren. Onze klanten zijn onder meer afkomstig uit Leiden, Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, Noordwijk en Voorhout.

Afspraak maken?

Graag komen wij bij u langs om de situatie te beoordelen en u te adviseren over de benodigde beton reparatie werkzaamheden. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06-29024843. U kunt eveneens online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar info@aadvandijkvoegwerken.nl.