Vloercoaten

Vloercoaten

Laat uw vloer coaten. Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken is een professioneel vloer coat bedrijf in Katwijk. Onze vakmensen coaten uw vloer met de grootst mogelijke zorg. Met onze scherpe prijzen onderscheiden wij ons van andere vloercoat bedrijven. Vraag direct online een offerte aan.

Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken is gevestigd in Katwijk, maar onze vakmensen coaten eveneens vloeren in Leiden, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, Valkenburg, Noordwijk en Voorhout.

Waarom uw vloer coaten?

De belangrijkste reden om een vloer te coaten is om deze te beschermen tegen beschadiging. Er wordt een laag over de betonvloer aangebracht, waarmee deze wordt beschermd tegen vocht en krassen. Doordat er geen vocht in de poriën van het beton kan komen voorkomt u corrosie. Het coaten van vloeren wordt onder meer toegepast in garages, werkplaatsen en magazijnen; maar ook op balkons en galerijen.

Impregnatie van gevels

Aad van Dijk Betonherstel & Voegwerken is niet alleen een vloer coat bedrijf; wij verzorgen ook de impregnatie van gevels. Door de gevel te impregneren wordt het oppervlak water- en vuilafstotend. Impregnatie van de gevel verminderd de kans op schimmelvorming in de spouw en vergroot de isolatiewaarde van de muur.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over het coaten van vloeren? Onze vakmensen staan u graag te woord. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 06-29024843 of stuur een e-mail naar info@aadvandijkvoegwerken.nl. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.